previous arrow
next arrow
Slider

 

vijaw2PRODHIMI

BUTONI KUZHINA1  GRADEROBIER ZYRaA DHOME GJUMI Garnitura KOMODINA PARADHOMA PER FEMIJE Tavolina 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRENDY HOME - Emër i ri me traditë të vjetër.


Me traditë mbi 35-vjeçare në tregun vendor si dhe në atë të Zvicrës e Gjermanisë, Trendy Home vazhdon të mbetet kompania më besnike dhe e përkushtuar ndaj klientëve në vazhdimësi.
Me teknologjinë më moderne italiane si dhe staf të kualifikuar, ne ju ofrojmë shërbim cilësor dhe dizajnet më unike në treg.
Pjesën më të madhe të ditës e kalojmë në ambientet brenda shtëpisë dhe zyrave tona, dhe jo të gjithë e dinë se mobiliet luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në mbarëvajtjen e ditës sonë.
Ato duhet të jenë komode, ...më shumë

 

 

 

 

 

vijaw2PROJEKTET

 

 

 

 

 

 

 

LOKACIONI vijaw3

 

 

 

 

 

 

 

 FB G INS P

 

 

KONTAKTI: 

Adresa: Suharekë, rruga e Reçanit, Kosovë
email: info@trendyhome-ks.com

Tel: +383 49 232 930

Tel: +383 49 232 927

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

katpdf

 

Katallogu PDF