Tavolinat janë bërë dhe përpunuar me cilësi të lartë dhe kujdes të veçantë që ju japin kënaqësi, rehati dhe lumturi gjatë ditës.
Materialet e para importohen nga Gjermania, si dhe nga kompania Blum, si dhe nga kompanitë italiane të njohura.