Për ne

TRENDY HOME – Emër i ri me traditë të vjetër.

Me traditë mbi 40-vjeçare në tregun vendor si dhe në atë të Zvicrës e Gjermanisë, Trendy Home vazhdon të mbetet kompania më besnike dhe e përkushtuar ndaj klientëve në vazhdimësi.

Me teknologjinë më moderne italiane si dhe staf të kualifikuar, ne ju ofrojmë shërbim cilësor dhe dizajnet më unike në treg.

Pjesën më të madhe të ditës e kalojmë në ambientet brenda shtëpisë dhe zyrave tona, dhe jo të gjithë e dinë se mobiliet luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në mbarëvajtjen e ditës sonë.

Ato duhet të jenë komode, me dizajn të mirë dhe me ngjyra në harmoni me njëra tjetrën, të pranueshme për syrin dhe me kualitet të lartë, me një fjalë të jenë TRENDY.

Ne gjithashtu projektojmë dhe dizajnojmë ambientet e brendshme të shtëpive tuaja.

Prodhimi i mobilieve është art në vete, prandaj kompania jonë mundohet që t’ju bëjë të lumtur me atë që ne krijojmë me shumë përkushtim dhe kreativitet!

 

Me respekt,
MEHDI LUMI

Prizren

Suharekë

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this